mikor kerülhetett a csúcsról a mélybe? mikor lett hirtelen ennyire sötét? már senki se fogta a kezét, és nem maradt más neki, csak a remény.

na újra jelentkezünk egy friss bejegyzéssel. elnézést mindenkitől, h csak most írok, de teljesen el voltam havazva, ugyanis itt a félév. na de vágjunk bele a lecsóba! arra gondoltam, h a mai bejegyzés arról fog szólni, h mi lehet az oka annak, ha egy sztár hírneve hirtelen porba hullik.

sokszor amikor kisgyerekeket látok tehetségkutató műsorokban eltöprengek, h ha most nem a tanulással foglalkoznak, akkor a jövőben ha senki se tekinti sztárként őket, mihez fognak kezdeni?! félreértés elkerülése érdekében leírom, h tényleg sokak igazán tehetségesek, aranyosak a színpadon, jól énekelnek, de akkor is.. a szüleiknek szerintem bele kellene gondolni abba, h ez az éneklés nem biztos, h egész életükre szól, sőt emellett csalódhatnak (nem is kicsit), és ezért másként fognak a világra tekinteni. persze vannak olyan tehetségek akik ebből meg tudnak élni, de bármi történhet és muszáj minden helyzetre felkészülni. lehet, amíg kicsik mindenki nagy örömmel veszi a lemezüket, ezért ők teljesen biztosak benne, h nekik nem kell iskolába járni. pedig DE! ahogy telik az idő újabb tehetségkutatók bombázzák a csatornákat több tehetségeket keresve, és a régiek hirtelen eltűnnek. már senki se veszi lemezüket, fellépések pedig egyre fogynak, költségek meg megmaradnak.. ilyenkor van az, h a sztárpalánta felnő és HOPPÁ semmi végzettségem, mi lesz?

igazándiból egy kisgyereknek szerintem még a plüssállatkák és a játékszoba közepén a helye, nem a rivaldafényben. persze ha énekléshez van kedve, a szüleinek érdemes támogatni, de nem úgy, h tehetségkutatókba indítják el gyermeküket. persze ez az ő döntésük, engem nem érdekel.. csak a gyerekeket sajnálom! na de térjünk át arra a témára, amit elkezdtem. ott tartottunk, ha valamilyen hírességnek semmi végzettsége és már nem nevezhető sztárnak, akkor mit tud kezdeni az életével?! hát igazándiból semmit. ilyenkor gondolkodhat el azon, h a múltban nem kellett volna az éneklést a tanulás rovására csinálni, hanem időközönként be kellett volna ülni az iskolapadba és igenis odatenni magát, h mindkét helyen megállja a helyét. lehet ezt okosan is csinálni ha az ember mögött ott van az a valami, ha mégis az útja a hírnév elvesztéshez vezet legyen valamiféle módja a pénzkereséshez.

azért kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek erről a témáról. ha úgy gondoljátok, h megosztanátok gondolataitokat a többiekkel, akkor a facebook oldalunkon van lehetőség.

facebook: www.facebook.com/celebvagysem

@ 2012.01.14. 00:11

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagysem.blog.hu/api/trackback/id/tr833544060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása