mikor kerülhetett a csúcsról a mélybe? mikor lett hirtelen ennyire sötét? már senki se fogta a kezét, és nem maradt más neki, csak a remény.

na újra jelentkezünk egy friss bejegyzéssel. elnézést mindenkitől, h csak most írok, de teljesen el voltam havazva, ugyanis itt a félév. na de vágjunk bele a lecsóba! arra gondoltam, h a mai bejegyzés arról fog szólni, h mi lehet az oka annak, ha egy sztár hírneve hirtelen porba hullik.

sokszor amikor kisgyerekeket látok tehetségkutató műsorokban eltöprengek, h ha most nem a tanulással foglalkoznak, akkor a jövőben ha senki se tekinti sztárként őket, mihez fognak kezdeni?! félreértés elkerülése érdekében leírom, h tényleg sokak igazán tehetségesek, aranyosak a színpadon, jól énekelnek, de akkor is.. a szüleiknek szerintem bele kellene gondolni abba, h ez az éneklés nem biztos, h egész életükre szól, sőt emellett csalódhatnak (nem is kicsit), és ezért másként fognak a világra tekinteni. persze vannak olyan tehetségek akik ebből meg tudnak élni, de bármi történhet és muszáj minden helyzetre felkészülni. lehet, amíg kicsik mindenki nagy örömmel veszi a lemezüket, ezért ők teljesen biztosak benne, h nekik nem kell iskolába járni. pedig DE! ahogy telik az idő újabb tehetségkutatók bombázzák a csatornákat több tehetségeket keresve, és a régiek hirtelen eltűnnek. már senki se veszi lemezüket, fellépések pedig egyre fogynak, költségek meg megmaradnak.. ilyenkor van az, h a sztárpalánta felnő és HOPPÁ semmi végzettségem, mi lesz?

igazándiból egy kisgyereknek szerintem még a plüssállatkák és a játékszoba közepén a helye, nem a rivaldafényben. persze ha énekléshez van kedve, a szüleinek érdemes támogatni, de nem úgy, h tehetségkutatókba indítják el gyermeküket. persze ez az ő döntésük, engem nem érdekel.. csak a gyerekeket sajnálom! na de térjünk át arra a témára, amit elkezdtem. ott tartottunk, ha valamilyen hírességnek semmi végzettsége és már nem nevezhető sztárnak, akkor mit tud kezdeni az életével?! hát igazándiból semmit. ilyenkor gondolkodhat el azon, h a múltban nem kellett volna az éneklést a tanulás rovására csinálni, hanem időközönként be kellett volna ülni az iskolapadba és igenis odatenni magát, h mindkét helyen megállja a helyét. lehet ezt okosan is csinálni ha az ember mögött ott van az a valami, ha mégis az útja a hírnév elvesztéshez vezet legyen valamiféle módja a pénzkereséshez.

azért kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek erről a témáról. ha úgy gondoljátok, h megosztanátok gondolataitokat a többiekkel, akkor a facebook oldalunkon van lehetőség.

facebook: www.facebook.com/celebvagysem

@ 2012.01.14. 00:11

" rajzolj, fotózz, légy kreatív "

elindítottuk ELSŐ JÁTÉKUNKAT a ‎" RAJZOLJ, FOTÓZZ, LÉGY KREATÍV " címmel. bővebb információt a facebookon találtok: www.facebook.com/celebvagysem . JÁTÉKRA FEL! :)

FIGYELEM! VÁLTOZÁS TÖRTÉNT A SZABÁLYZATBAN!

@ 2012.01.08. 11:29

Érzelmek.

Húú  jó rég nem írtunk, de ez mostantól változni fog, túl sok dolog volt, ami megakadályozott minket ebben... :)
Mivel nyakunkon a karácsony úgy gondoltuk, a mai bejegyzés az érzelmekről fog szólni. Feltételezzük, hogy a mai celebek sem ünneplik meg másként e ünnepet, mint bárki más, hiszen pont arról szól, hogy a családdal, szeretteinkkel legyünk.
Miért gondolják az emberek, hogy akiket nap mint nap a tv-ben, rádióban hallhatunk, különböznének tőlünk? Teljesen természetesnek tartom, hogy ugyanolyan életük legyen, mint nekünk, ugyanazokat a dolgokat csinálják, mint mi.

Azon is elgondolkoztunk már, hogy van-e olyan rajongó, aki nem szimpatikus egy-egy celebnek? Tegyük fel, hogy van egy lány, aki nagyon szeret egy énekest, ez esetben ellenkező neműt. Még az is előfordulhat, hogy érzelmeket táplál iránta. Nagyon nyomul, irogat neki, koncertekre jár, még ott is keresi a társaságát. Gondoljunk csak bele, ez mekkora teher lehet az ominózus énekesnek, mégse mutathatja ki, hogy nem szimpatizál a rajongóval. Ugyanúgy kell vele viselkednie, mint bármelyik másik emberrel, nem mondhatja, hogy "hagyj már békén."
Viszont nézzük a másik esetet. Az is előfordulhat, hogy az énekesnek is tetszik a lány, de mégse mer lépni, mert attól fél, csak azért figyeltek fel rá, mert "híres". Nem értem... miért nem adnak egy esélyt az érzéseiknek? Miért nem merik azt tenni, amit tényleg szeretnének? Ha ezt a jövőben olvasná bármilyen híresség , arra kérem gondolkozzon el ezen!!

@ 2011.12.11. 19:55

partyszemüvegek avagy fluorszemcsik?

vásárlás közepette biztosan hallottátok már a következőket! "partyszemüveeeeg. fluor és sp 4ever." ordítja el magát egy tini lányka. de nem csak ő, ugyanis mára már a gyermekek körében is népszerű. na de vajon miért? jön a kérdés..

manapság (ahogy említettem) a fiatal lánykák csak azért képesek elmenni a város másik végébe, hogy amit a híres "celeben" láttak kiegészítőt vagy ruhadarabot ők is magukévá tudhassák! de akkor kérdezem én, mennyire fog kialakulni mindenkinek a saját stílusa? lehet egy utánzás mégsem a megfelelő döntés. persze az tény és való, hogy valahonnan ötleteket kell szedni, de azért nem érdemes megvenni akármit is mert neki van..magyarországon a partyszemüvegek "robbantak be" a köztudatba azóta, amióta SP és FLUOR közös száma a partyarc megjelent. a tini lányok úgy csinálnak, mintha azelőtt nem is láttak volna ilyet, pedig számos előadó klipjében felcsillannak ezek a csaknem mára már a fluor szemüveg becenevet kapott kiegészítők. na de gondolkozzunk el komolyan, ha már két fiatal úrfi divatot tudott teremteni a partyszemüvegekből, talán azt is elérhetik egy dallal, hogy mindenki sóskát egyen ebédre? :)

a blogbejegyzéssel nem fluor tomit és spt szerettem volna "fikázni", csak leírtam a gondoltom a partyszemüvegekről!

@ 2011.05.19. 22:08

The first.

Sziasztok.

Ahogy a címből is kiderül, a celebekkel és a velük kapcsolatos dolgokkal foglalkozik ez a blog. Hogy miért? Mert véleményem szerint túl sok olyan előadó tevékenykedik napjainkban, akik eléggé el vannak maguktól szállva, a semmire büszkék, de, ami mégrosszabb, sok olyan felfedezetlen tehetség van, akik valószínűleg soha nem fognak berobbani a köztudatba, mivel mindenki inkább a tehetségtelen, ám jövedelmező "celebekkel" van elfoglalva. A blog célja, nem az, hogy akárkit is megbántson, mivel ezek csak egy hétköznapi lányka saját gondolatai, és ugye a vélemény olyan mint a ..- inkább nem is mondom mi-.. ; mindenkinek van, de senkit nem érdekel, viszont én mégis meg szeretném osztani, mivel lehet, valaki ugyanígy gondolja, és az sem kizárt, hogy így találom meg az igaz szerelmet. (na jó nem.. :D)

Szóval mivel ez az első bejegyzés úgy gondoltam egy celebnek hitt emberről sem fogok írni, hanem a körülöttük zajló dolgokról. 

1; Dedikálás és az azt övező hisztik 
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, én nem igazán szeretem a magyar előadókat, jó egy-kettőt meghallgatok, de különösebben nem vagyok oda értük, viszont nem egy barátnőm igen. Nem egyszer volt már, hogy elkísértem őket koncertre, és elálmulva láttam, amit a "rajongók" művelnek, hogy 1 azaz EGY aláírást szerezzenek. Futnak kedvenceik után, egymást fellökik, tolakodnak, toporzékolnak, szóval egyszerűen hihetetlen. Ha még egy alkalommal csinálnák, azt mondom OK, de, hogy minden egyes koncerten ugyanezt eljátszák, szerintem elég fura.

2; Plátói szerelmek
Hajlamosak szerelembe esni, az általuk ajnározott sztárba, meg vannak győződve, hogy ezek tényleg valódi érzelmek, de mégis, hogy lenne az, ha nem is ismerik őket? Abba lesznek szerelmesek, amit a TV-ben látnak, vagy amiket az újságban? Nem értem... Elgondolkodtam, és rájöttem, hogy ezek a "szerelmek" csupán abból állnak, hogy ők is legalább akkora felhajtást akarnak maguk körül, mert, ha a kiszemeltjük, nem ismert személy lenne, biztos rá se néznének az utcán... Ha nekem tetszene egy magyar sztár, inkább megismerni akarnám először, de nem úgy, hogy az egész ország tudja, csakis úgy, hogy mi ketten, szerintem ez lenne a normális, mert egy kapcsolat csak 2 emberre tartozik, aztán még a rajongók vannak kiakadva, hogy már egyik "celeb" sem nyilatkozik a magánéletéről.

3; Twitter vagy egyéb közösségi oldalak
Mostanában egyre jobban hódít Magyarországon is a twitter, amit inkább a sztárok használnak. Persze ezt ki is használják a rajongók és ezer kérdéssel, hozzászólással bombázzák kedvenceiket, aztán egyértelmű, hogy jön a megsértődéés, a "MIÉRT NEM ÍRSZ VISSZA" kommentek, de ők nem fogják fel, hogy mennyire nincs idejük visszaírni...

Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, akik ennyire tudnak valakit szeretni, helyesbítek olyan valakit, akit nem is ismernek, és annyira eltúloznak dolgokat, hogy az hihetetlen. Ha valaki magára ismert, akkor ne haragudjon, de úgy gondolom SZÁNALMAS ez a viselkedés, remélem változtat rajta. Puszi ;)

@ 2011.05.09. 22:16