partyszemüvegek avagy fluorszemcsik?

vásárlás közepette biztosan hallottátok már a következőket! "partyszemüveeeeg. fluor és sp 4ever." ordítja el magát egy tini lányka. de nem csak ő, ugyanis mára már a gyermekek körében is népszerű. na de vajon miért? jön a kérdés..

manapság (ahogy említettem) a fiatal lánykák csak azért képesek elmenni a város másik végébe, hogy amit a híres "celeben" láttak kiegészítőt vagy ruhadarabot ők is magukévá tudhassák! de akkor kérdezem én, mennyire fog kialakulni mindenkinek a saját stílusa? lehet egy utánzás mégsem a megfelelő döntés. persze az tény és való, hogy valahonnan ötleteket kell szedni, de azért nem érdemes megvenni akármit is mert neki van..



magyarországon a partyszemüvegek "robbantak be" a köztudatba azóta, amióta SP és FLUOR közös száma a partyarc megjelent. a tini lányok úgy csinálnak, mintha azelőtt nem is láttak volna ilyet, pedig számos előadó klipjében felcsillannak ezek a csaknem mára már a fluor szemüveg becenevet kapott kiegészítők. na de gondolkozzunk el komolyan, ha már két fiatal úrfi divatot tudott teremteni a partyszemüvegekből, talán azt is elérhetik egy dallal, hogy mindenki sóskát egyen ebédre? :)

a blogbejegyzéssel nem fluor tomit és spt szerettem volna "fikázni", csak leírtam a gondoltom a partyszemüvegekről!

@ 2011.05.19. 22:08

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagysem.blog.hu/api/trackback/id/tr602917963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása