Érzelmek.

Húú  jó rég nem írtunk, de ez mostantól változni fog, túl sok dolog volt, ami megakadályozott minket ebben... :)
Mivel nyakunkon a karácsony úgy gondoltuk, a mai bejegyzés az érzelmekről fog szólni. Feltételezzük, hogy a mai celebek sem ünneplik meg másként e ünnepet, mint bárki más, hiszen pont arról szól, hogy a családdal, szeretteinkkel legyünk.
Miért gondolják az emberek, hogy akiket nap mint nap a tv-ben, rádióban hallhatunk, különböznének tőlünk? Teljesen természetesnek tartom, hogy ugyanolyan életük legyen, mint nekünk, ugyanazokat a dolgokat csinálják, mint mi.

Azon is elgondolkoztunk már, hogy van-e olyan rajongó, aki nem szimpatikus egy-egy celebnek? Tegyük fel, hogy van egy lány, aki nagyon szeret egy énekest, ez esetben ellenkező neműt. Még az is előfordulhat, hogy érzelmeket táplál iránta. Nagyon nyomul, irogat neki, koncertekre jár, még ott is keresi a társaságát. Gondoljunk csak bele, ez mekkora teher lehet az ominózus énekesnek, mégse mutathatja ki, hogy nem szimpatizál a rajongóval. Ugyanúgy kell vele viselkednie, mint bármelyik másik emberrel, nem mondhatja, hogy "hagyj már békén."
Viszont nézzük a másik esetet. Az is előfordulhat, hogy az énekesnek is tetszik a lány, de mégse mer lépni, mert attól fél, csak azért figyeltek fel rá, mert "híres". Nem értem... miért nem adnak egy esélyt az érzéseiknek? Miért nem merik azt tenni, amit tényleg szeretnének? Ha ezt a jövőben olvasná bármilyen híresség , arra kérem gondolkozzon el ezen!!

@ 2011.12.11. 19:55

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagysem.blog.hu/api/trackback/id/tr943456269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása